ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ | 0,00 €   0 προϊόντα   
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
231.3050277
τηλ. 231.3050277
Ωράριο Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 09.00 με 17.00
Σάββατο: 09.00 με 15.00
Αποστολή & Παράδοση
ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑαποστολή και παράδοη T-point
Mπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας Αλ. Παπαναστασίου 201, Χαριλάου, Τ.Κ.54250 στη Θεσσαλονίκη (έναντι του πάρκου της Ν.Ελβετίας)  ή μπορείτε να ζητήσετε να σταλούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Παρέχουμε 2 διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων:

1. Μεταφορική εταιρία

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, συνήθως σας συμφέρει από θέμα κόστους να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει η εξόφληση της αξίας των προϊόντων της παραγγελία σας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων μεταφορικών. Για αποστολές στην πόλη της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας το κόστος αποστολής είναι 4,00€. Για την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

2. Courier
Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 500,00€ ή να έχετε πραγματοποιήσει πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργάζεται το κατάστημά μας. Το κόστος της αποστολής με courier μπορείτε να το δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

 Προορισμός  Ημέρες Παράδοσης Χρέωση                                                

 Εντός Θεσσαλονίκης  1  3,00€  
 Αθήνα
 1-2  5,00€  
 Υπόλοιπη Ελλάδα
 1-2  5,00€  
 Δυσπρόσιτες Περιοχές  1-3  5,00€  
 Για αντικαταβολές ισχύουν οι παραπάνω τιμές ανάλογα με τον προορισμό.
 


Οι τιμές περιλαμβάνουν τον τρέχων Φ.Π.Α.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες, γρήγορα & με ασφάλεια, μέσα από το περιβάλλον που προσφέρει η τράπεζα Πειραιώς.
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας καθώς και μετρητά κατά την παράδοση