ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ | 0,00 €   0 προϊόντα   
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
231.3050277
τηλ. 231.3050277
Ωράριο Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 09.00 με 17.00
Σάββατο: 09.00 με 15.00
ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                      
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Τα συστήματα συναγερμού αποτελούν μια πολύ σοφή επιλογή, για να προστατεύσετε εσάς, την οικογένειά σας και την περιουσία σας από τους επίδοξους κλέφτες. Ο συναγερμός λειτουργεί τόσο προληπτικά, αφού αποτρέπει τον ληστή ακόμα και από το να το σκεφτεί να εισέλθει στο ακίνητό σας, όσο και κατασταλτικά, αφού η σειρήνα τον τρέπει σε φυγή. Αν λοιπόν, πήρατε αυτή την απόφαση και εγκαταστήσατε συναγερμό στο σπίτι σας, κάνατε πολύ σωστά, όμως μην επαναπαυθείτε. Φυσικά, η τοποθέτηση του συναγερμού είναι το άλφα και το ωμέγα για την ολοκληρωμένη προστασία σας, όμως για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι όλα λειτουργούν ρολόι και θα ανταποκριθούν όπως είναι προγραμματισμένο στον ενδεχόμενο κινδύνου, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τη συντήρησ του συναγερμού σας!
Η συντήρηση του συστήματος περιλαμβάνει:
  • Επίσκεψη στο χώρο σας
    Ένας τεχνικός έρχεται στον χώρο σας μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, το οποίο κανονίζεται μετά από τηλεφωνική επαφή με το κατάστημά μας κατά την οποία ενημερώνεστε για το κόστος της επίσκεψης και των υλικών.
  • Αντικατάσταση μπαταρίων
    Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αλλάζετε τις μπαταρίες του συναγερμού, έτσι ώστε να μην πέσει η στάθμη τους και να δουλέψουν σωστά σε μια παραβίαση. Συνήθως, οι μπαταρίες πρέπει να αλλάζονται κάθε δύο χρόνια, όμως ο χρόνος ζωής τους εξαρτάται και από άλλα στοιχεία, όπως αν έγιναν σε αυτό το διάστημα πολλές διακοπές ρεύματος ή αν χτύπησε ο συναγερμός. Έτσι, δεν μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια ένα ακριβές χρονικό σημείο, στο οποίο θα πρέπει να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες. Καλό είναι να μετρήσει ο τεχνικός τη στάθμη τους και να σας προτείνει ο ίδιος τι πρέπει να κάνετε.
  • 'Ελεγχος καλής λειτουργίας του συστήματος
    Όπως φανερώνεται και από τον έλεγχο για τη στάθμη των μπαταριών, ο ετήσιος έλεγχος του συστήματος συναγερμού από κάποιον ειδικό είναι απαραίτητος και δεν μπορεί να γίνει από τον ιδιοκτήτη. Ο έλεγχος αυτός, εκτός από τις μπαταρίες, μπορεί να περιλαμβάνει και service συντήρησης, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Η συντήρηση αυτή διορθώνει τυχόν φθορές στις μαγνητικές επαφές και τα καλώδια, έτσι ώστε να είναι βέβαιο ότι όλα τα εξαρτήματα του συναγερμού λειτουργούν όπως πρέπει και βρίσκονται στη βέλτιστη και αποδοτικότερη συνεργασία μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθούν δύο δυσάρεστα περιστατικά. Το πρώτο αφορά τους ψευδοσυναγερμούς, όπου το σύστημα χτυπάει χωρίς να χρειάζεται λόγω της φθοράς κάποιου καλωδίου ή μαγνητικής επαφής. Το δεύτερο, πολύ σοβαρότερο φυσικά, έχει να κάνει με τη δυνατότητα επέμβασης στο σύστημα από τον επίδοξο κλέφτη και απενεργοποίησής του τη στιγμή που απαιτείται η άριστη λειτουργία του περισσότερο από ποτέ.

                     Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες, γρήγορα & με ασφάλεια, μέσα από το περιβάλλον που προσφέρει η τράπεζα Πειραιώς.
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας καθώς και μετρητά κατά την παράδοση