Αποστολή & Παράδοση

Mπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατόπιν ραντεβού από την εταιρεία μας Αλ. Παπαναστασίου 205, Χαριλάου, Τ.Κ.54250 στη Θεσσαλονίκη (έναντι του πάρκου της Ν.Ελβετίας)  ή μπορείτε να ζητήσετε να σταλεί σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Παρέχουμε 1  τρόπο αποστολής των προϊόντων:

1. Courier

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 500,00€ ή να έχετε πραγματοποιήσει πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργάζεται το κατάστημά μας. Το κόστος της αποστολής με courier μπορείτε να το δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

 Προορισμός  Βάρος Χρέωση
 
Πανελλαδικά έως 3.0 kg 8,00 €
Θεσσαλονίκη έως 3.0 kg  4,00 €
Αθήνα έως 3.0 kg  5,00 €
Θεσσαλονίκη από 3.0 kg και άνω  6,00 €
Αθήνα από 3.0 kg και άνω  8,00 €
Πανελλαδικά από 3.0 kg και άνω  12,00 €
Για αντικαταβολές ισχύουν οι παραπάνω τιμές ανάλογα με τον προορισμό. Οι χρεώσεις μεταβάλλονται και είναι ανάλογες των κιλών και του όγκου του  δέματος


Οι τιμές περιλαμβάνουν τον τρέχων Φ.Π.Α.

* Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να στείλει τη Μεταφορική Εταιρεία που συνεργάζεται για παραλαβή του δέματος από το κατάστημά μας θα πρέπει να έχει προβεί σε κατάθεση και εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας του.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!