Πληρωμή

Τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

1.1. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Tpoint δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο είναι σήμερα το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται στους πιο γνωστούς διαδικτυακούς τόπους. Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά την μεταφορά.

1.2. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να είστε παρών/παρούσα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας, τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι εταιρική. Δηλαδή, να έχει εκδοθεί στα στοιχεία και επ’ ονόματι της αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης, κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

2.1. Πληρώστε τον υπάλληλο της courier/μεταφορικής εταιρείας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

2.2. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

2.2.1. Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

2.2.2. Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

3. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό κατάστημα του Tpoint:

3.1. Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα που επιλέξατε, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος, κατά την παραλαβή του προϊόντος, μόνο με μετρητά, και με την επίδειξη της ταυτότητας (ή του διαβατηρίου σας).

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

4.1. Μπορείτε να προεξοφλήστε την παραγγελία σας στους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN:GR7601108640000086442104336
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR7801722260005226072522687

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Χ. ΚΟΣΜΑΣ

και στείλτε μας ηλεκτρονικά το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@tpoint.gr. Με την λήψη του αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας. Προσοχή: Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων με το Tpoint, θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, ενημερώστε μας με e-mail στο info@tpoint.gr, ή τηλεφωνικώς στο 2313.050277.

Τρόποι Τιμολόγησης

  • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση της παραγγελίας σας ή κατά την παραλαβή από κατάστημά μας.
  • Τιμολόγιο κατά την παράδοση της παραγγελίας σας αρκεί να καταχωρήσετε τα στοιχεία της εταιρείας.