Τεχνική Υποστήριξη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τηλεφωνική υποστήριξη

Στο κατάστημα Tpoint οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη και ους παρέχουν συμβουλές για τη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματός σου.

Υποστήριξη στο χώρο σας

Οι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σου ώστε να αντιμετωπισθεί και να λυθεί τοπικά το πρόβλημα που υπάρχει. Ενημερώσου για το κόστος της επίσκεψης στο 231 3050277.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Η υπηρεσία προσφέρεται πλέον όλο και πιο συχνά και έχει προκύψει τόσο από την μεγάλη ανάπτυξη της τεχνολογίας, αλλά και από τις νέες ανάγκες της εποχής που ζούμε. Μοναδική προϋπόθεση η ύπαρξη διαδικτύου ώστε να υπάρχει η δυνατότητα on line σύνδεσης με το σύστημα που χρειάζεται υποστήριξη. Η υπηρεσία είναι απόλυτα ασφαλής.

Συντήρηση Ηλεκτρονικών Συστημάτων

Τα Ηλεκτρονικά Συστήματα χρειάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα Έλεγχο Καλής Λειτουργία και Συντήρηση. Έτσι μετά από συνεννόηση μαζί σου και προγραμματισμένο ραντεβού, ένας εξειδικευμένος τεχνικός έρχεται στο χώρο σου ώστε να πραγματοποιήσει τον Έλεγχο και την Συντήρηση. Με αυτό τον τρόπο προλαμβάνονται βλάβες, φθορές και η καλή λειτουργία του συστήματος. Ενημερώσου για το κόστος της επίσκεψης στο 2313.050277.